AkelPad Forum Index AkelPad
Support forum
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Toolbar plugin
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 28, 29, 30, 31  Next
 
Post new topic   Reply to topic    AkelPad Forum Index -> Plugins
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Instructor
Site Admin


Joined: 06 Jul 2006
Posts: 6223

PostPosted: Thu Apr 02, 2015 5:47 am    Post subject: Reply with quote

vvch wrote:
...с клавиатуры эту кнопку не нажать.
Если фокус на окне редактирования Toolbar плагина, то нажимаете Tab, затем Enter.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
vvch



Joined: 25 Jul 2009
Posts: 44

PostPosted: Thu Apr 02, 2015 3:44 pm    Post subject: Reply with quote

Instructor wrote:
Tab, затем Enter.


Ну ОК, тоже вариант Smile Хотя Ctrl+Enter было бы универсальнее.

Кстати, а почему в окнах настройки плагинов недоступна кнопка "распахнуть на весь экран" в заголовке окна? Это можно было бы понять, если бы виджеты были привязаны к конкретным координатам. Но здесь они растягиваются вместе с окном. Как-то странно: вручную растянуть на весь экран можно, а автоматически — запрещено Smile
Back to top
View user's profile Send private message
Akuro



Joined: 27 Mar 2015
Posts: 47

PostPosted: Fri Apr 10, 2015 7:23 am    Post subject: Submenu on mouse-down Reply with quote

Is it possible to fire the dropdown of submenus immediately on mouse-down? Instead of having to release the mouse for a real click?

I got very used to the Windows behavior, where you hold down the mouse to open the submenu, then release the mouse on an entry to trigger it.
Back to top
View user's profile Send private message
Instructor
Site Admin


Joined: 06 Jul 2006
Posts: 6223

PostPosted: Fri Apr 10, 2015 4:08 pm    Post subject: Reply with quote

Akuro
Set manual setting "ArrowOverlay" to -1 in new v11.4.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Instructor
Site Admin


Joined: 06 Jul 2006
Posts: 6223

PostPosted: Fri Apr 10, 2015 4:10 pm    Post subject: Reply with quote

Добавлено: значение -1 ручного параметра ArrowOverlay - использовать стиль BTNS_WHOLEDROPDOWN.

Added: -1 value for ArrowOverlay manual setting - use style BTNS_WHOLEDROPDOWN.


ToolBar plugin v11.4
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Akuro



Joined: 27 Mar 2015
Posts: 47

PostPosted: Fri Apr 10, 2015 4:38 pm    Post subject: Reply with quote

Wonderful. Very Happy
Thank you very much.
Back to top
View user's profile Send private message
yozhic



Joined: 20 Jun 2011
Posts: 214
Location: Электросталь

PostPosted: Sat Apr 25, 2015 10:37 am    Post subject: Reply with quote

Instructor
Не могли бы взглянуть:
Code:
SET(128, If(`Call("Scripts::Main", 5, "DrawLine.js", 2 /*SH_THISSCRIPT*/, &nResult)`, 0x1, 0x0))
  "Draw Tables" Call("Scripts::Main", 1, "DrawLine.js") Menu("ALIGN") Icon("%a\AkelFiles\icons\ScriptsEx.dll", 2)
UNSET(128)

Одно нажатие кнопки включает скрипт, второе выключает. Если я правильно понял, кнопка должна залипать при включении и отлипать при отключении. У меня залипает, но при повторном нажатии не отлипает. Отлипает только после того, как открываю и закрываю диалог «Скрипты».
Back to top
View user's profile Send private message
Instructor
Site Admin


Joined: 06 Jul 2006
Posts: 6223

PostPosted: Sat Apr 25, 2015 2:52 pm    Post subject: Reply with quote

yozhic
Scripts плагин v16.5
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
VladSh



Joined: 29 Nov 2006
Posts: 3075
Location: Киев, Русь

PostPosted: Thu Jun 04, 2015 10:28 am    Post subject: Reply with quote

Для отображения кнопки как вдавленной для:
Code:
"Активный столбец" Call("Scripts::Main", 2, "ActiveColumnSwitch.js", `-Local=true`)

ни ни одна из нижеприведенных строк у меня не работают (кнопка не вдавливается):
Code:
SET(128, If(`SendMain(1223, 69, 0) & 0x2`, 0x1, 0x0))
SET(128, If("SendMain(1223 /*AKD_GETFRAMEINFO*/, 69 /*FI_CARETOPTIONS*/, 0) & 0x2 /*CO_CARETVERTLINE*/"))
SET(128, If(`Call("Scripts::Main", 5, "ActiveColumnSwitch.js", 2 /*SH_THISSCRIPT*/, &nResult)`, 0x1, 0x0))

Подскажите пожалуйста, как это можно поправить?
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Instructor
Site Admin


Joined: 06 Jul 2006
Posts: 6223

PostPosted: Thu Jun 04, 2015 11:29 am    Post subject: Reply with quote

VladSh
ActiveColumnSwitch.js wrote:
SET(128, If("SendEdit(3228 /*AEM_GETOPTIONS*/, 0, 0) & 0x400 /*AECO_ACTIVECOLUMN*/", 0x1, 0x0))
"Active column (local)" Call("Scripts::Main", 2, "ActiveColumnSwitch.js", `-Local=true`)
UNSET(128)
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
VladSh



Joined: 29 Nov 2006
Posts: 3075
Location: Киев, Русь

PostPosted: Thu Jun 04, 2015 7:15 pm    Post subject: Reply with quote

Instructor
Здорово, спасибо!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Instructor
Site Admin


Joined: 06 Jul 2006
Posts: 6223

PostPosted: Fri Jun 12, 2015 1:44 pm    Post subject: Reply with quote

Добавлено: проверка на количество параметров.

Added: check for parameters count.


ToolBar plugin v11.8
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Instructor
Site Admin


Joined: 06 Jul 2006
Posts: 6223

PostPosted: Mon Jun 15, 2015 6:16 am    Post subject: Reply with quote

Изменено: убрано мелькание окна редактирования диалога при изменении размеров диалога.

Changed: removed flickering of the edit window in dialog when changing dialog size.


ToolBar plugin v11.9
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Instructor
Site Admin


Joined: 06 Jul 2006
Posts: 6223

PostPosted: Wed Jun 24, 2015 2:09 pm    Post subject: Reply with quote

Исправлено: передача отрицательного значения во внешнем вызове.

Fixed: passing negative value in external call.


ToolBar plugin v12.0
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Skif_off



Joined: 20 Oct 2013
Posts: 1099

PostPosted: Sun Aug 09, 2015 12:38 pm    Post subject: Reply with quote

На тулбаре 32хбитные иконки для команд Undo/Redo не меняют своего состояния на WinXP, но на Win7 всё порядке. 24хбитные нормально меняют цвет на обоих системах.
При всём этом в ContextMenu всё в порядке с обеими типами иконок на обеих системах.
Баг?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    AkelPad Forum Index -> Plugins All times are GMT
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 28, 29, 30, 31  Next
Page 29 of 31

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


SourceForge.net Logo Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group