AkelPad Forum Index AkelPad
Support forum
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

CaptureClipboard plugin
Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next
 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    AkelPad Forum Index -> Plugins
View previous topic :: View next topic  
Author Message
VladSh



Joined: 29 Nov 2006
Posts: 2610
Location: Киев, Русь

PostPosted: Wed Nov 05, 2008 11:32 am    Post subject: Reply with quote

У меня с версией 4.0.9 плагин перестал работать.
Окно внизу отображается; при копировании чего-то в буфер обмена в плагине этот текст не появляется, а появляются только разделители.

Предложение: сделать чтобы по DoubleClick плагин закрывался (выключался), т.к. попадать по маленькому синему крестику нужно постараться Smile

Но идея с отдельным окном просто супер Exclamation Респект!! Cool
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Instructor
Site Admin


Joined: 06 Jul 2006
Posts: 5325

PostPosted: Wed Nov 05, 2008 4:54 pm    Post subject: Reply with quote

VladSh wrote:
Предложение: сделать чтобы по DoubleClick плагин закрывался (выключался), т.к. попадать по маленькому синему крестику нужно постараться Smile
Можно еще перевести фокус на окно вывода текста и нажать Escape.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Instructor
Site Admin


Joined: 06 Jul 2006
Posts: 5325

PostPosted: Wed Nov 05, 2008 4:57 pm    Post subject: Reply with quote

Fixed: text wasn't pasted to the output window.


CaptureClipboard plugin v1.6
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
maxim2



Joined: 21 Aug 2006
Posts: 22

PostPosted: Thu Nov 06, 2008 3:56 am    Post subject: Reply with quote

У меня такая-же проблема не отображается скопированный текст
Выглядит так


Windows XP SP2 SP3 RUS
AkelPad 4.0.9
CaptureClipboard plugin 1.6
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Instructor
Site Admin


Joined: 06 Jul 2006
Posts: 5325

PostPosted: Thu Nov 06, 2008 4:18 am    Post subject: Reply with quote

maxim2
Проверьте в свойствах CaptureClipboard.dll действительно ли у вас 1.6.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
maxim2



Joined: 21 Aug 2006
Posts: 22

PostPosted: Thu Nov 06, 2008 5:16 am    Post subject: Reply with quote

Блин сори наверно когда седня его качал браузер с кеша его хапнул, все работает спс огромное Smile
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Razmus



Joined: 13 Mar 2008
Posts: 27

PostPosted: Thu Nov 06, 2008 6:50 pm    Post subject: Reply with quote

Доброго времени суток!
Предлагаю сделать опцию в настройках плагина или улучшение плагина.
Чтоб в панели(списке того, что было в буфере) отображались иконки и время создания, а при наведении появлялась подсказка с содержанием буфера или была бы система (+ -)(как в проводнике) для показа содержимого(текста буфера обмена).
И добавить возможность очищать буфер.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
VladSh



Joined: 29 Nov 2006
Posts: 2610
Location: Киев, Русь

PostPosted: Fri Nov 07, 2008 9:22 am    Post subject: Reply with quote

Instructor wrote:
VladSh wrote:
Предложение: сделать чтобы по DoubleClick плагин закрывался (выключался), т.к. попадать по маленькому синему крестику нужно постараться Smile
Можно еще перевести фокус на окно вывода текста и нажать Escape.
Это удобно тем, кто работает, в основном, с клавиатуры. Если трудно с даблкликом, то предлагаю сделать в обоих контекстных менюшках плагина пункт "Закрыть".

Razmus, это уже будет целый "Менеджер буфера обмена" Smile А такие проги уже есть.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Razmus



Joined: 13 Mar 2008
Posts: 27

PostPosted: Sun Nov 09, 2008 11:19 am    Post subject: Reply with quote

Понимаю. Но так было бы удобно. (как в ворде)
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
klev



Joined: 25 Sep 2007
Posts: 13
Location: Brasil

PostPosted: Sat Mar 14, 2009 1:04 am    Post subject: Cannot make it work in Akelpad 4.1.8 Reply with quote

I downloaded the most recent "PlugsPack.zip", unpacked it into the AkelFiles\ directory, but some plugins don't work.

For example, the lineBoard works fine showing the line numbers, but CaptureClipboard does not paste the texts I copy, nor makes any change to the opened file. Any tip please?

Thank you

Cleverson
Back to top
View user's profile Send private message
Instructor
Site Admin


Joined: 06 Jul 2006
Posts: 5325

PostPosted: Sat Mar 14, 2009 5:11 am    Post subject: Reply with quote

klev
What version is shown in CaptureClipboard.dll properties?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
klev



Joined: 25 Sep 2007
Posts: 13
Location: Brasil

PostPosted: Sat Mar 14, 2009 2:17 pm    Post subject: Reply with quote

The Dll's version is 1.7.0.0

Thank you
Back to top
View user's profile Send private message
Instructor
Site Admin


Joined: 06 Jul 2006
Posts: 5325

PostPosted: Sat Mar 14, 2009 3:45 pm    Post subject: Reply with quote

klev
This is strange. Do you use any clipboard manager?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
klev



Joined: 25 Sep 2007
Posts: 13
Location: Brasil

PostPosted: Sat Mar 14, 2009 5:18 pm    Post subject: Reply with quote

I don't use any clipboard manager. Could it have anything to do with the fact that I'm running it without admin privileges? I have already given all of permissions to my user in the directory where Akelpad is installed.
Back to top
View user's profile Send private message
Surveyor



Joined: 08 Feb 2008
Posts: 146
Location: British Columbia, Canada

PostPosted: Sun Mar 15, 2009 3:49 am    Post subject: Clipboard problem Reply with quote

klev

I don't think the question of Administrative privileges has anything to do with this problem. Don't know if this is any help, but I recently had a similar issue.

I run two copies of Windows (dual boot) and one of them had a older version of AkelPad (only a couple of versions older) which started showing a clipboard problem - I would copy text from another application, then try to paste into AkelPad and the text was NOT there (in the clipboard). However, Notepad (yuuch!) could paste the text just fine.

After some weeping and gnashing of teeth, I did this to solve the problem:
  1. make sure AkelPad is using the registry to save settings
  2. keep AkelPad open
  3. open Regedit and delete the complete key of HKEY_CURRENT_USER\Software\Akelsoft
  4. close Akelpad normally - it should create a new key and all settings fresh.

With any luck, copy/paste, etc. should work now. Using Regedit without Administrative privileges could be a problem, though. Can you log on to Windows as an Administrator?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    AkelPad Forum Index -> Plugins All times are GMT
Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Page 2 of 4

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


SourceForge.net Logo Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group