AkelPad Forum Index AkelPad
Support forum
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Solved

 
Post new topic   Reply to topic    AkelPad Forum Index -> Discussion (English)
View previous topic :: View next topic  
Author Message
realnabarl



Joined: 13 Sep 2008
Posts: 8

PostPosted: Sun Jan 27, 2013 1:41 am    Post subject: Solved Reply with quote

Hi, I have 2 requests.

One is don't change the location when 'Select All'. Sometimes I pressed Ctrl+A (I forget the reason, maybe a mistake), the application would scroll the text to the end. This always messed me up. It would be nice if it never does that.

Another request is replace memory.

e.g. 1st search word is 'a', replace word is 'b'. The 2nd search word is 'c', replace word is 'd'. Then every time I select search work 'a' from dropbox, replace word would be changed into 'b' automatically, and every time I select search work 'c' from dropbox, replace word would be changed into 'd' automatically.

This would be convenient in some cases.


Last edited by realnabarl on Mon Jan 28, 2013 10:00 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
Instructor
Site Admin


Joined: 06 Jul 2006
Posts: 5325

PostPosted: Mon Jan 28, 2013 9:04 am    Post subject: Reply with quote

realnabarl wrote:
One is don't change the location when 'Select All'.
See Scroll::NoScroll.

realnabarl wrote:
Another request is replace memory.
http://akelpad.sourceforge.net/forum/viewtopic.php?p=16874#16874
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
realnabarl



Joined: 13 Sep 2008
Posts: 8

PostPosted: Mon Jan 28, 2013 1:31 pm    Post subject: Reply with quote

Instructor wrote:
realnabarl wrote:
One is don't change the location when 'Select All'.
See Scroll::NoScroll.

realnabarl wrote:
Another request is replace memory.
http://akelpad.sourceforge.net/forum/viewtopic.php?p=16874#16874


Thanks for your help.
But this question maybe a little nooby: How to use this SearchReplace.js?
Back to top
View user's profile Send private message
FeyFre



Joined: 07 Aug 2007
Posts: 2038
Location: Vinnitsa, Ukraine

PostPosted: Mon Jan 28, 2013 9:05 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:
But this question maybe a little nooby: How to use this SearchReplace.js?
Assign hot-key to it, or put it into Menu/Toolbar and just use it as internal Search/Replace dialog.

EDIT: fixed typos


Last edited by FeyFre on Tue Jan 29, 2013 12:41 am; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
realnabarl



Joined: 13 Sep 2008
Posts: 8

PostPosted: Mon Jan 28, 2013 10:43 pm    Post subject: Reply with quote

FeyFre wrote:
Quote:
But this question maybe a little nooby: How to use this SearchReplace.js?
Assign hot to it, or put it into Menu/Toolbar and just as internal Search/Replace.
Thanks, finally I got it working. Laughing
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    AkelPad Forum Index -> Discussion (English) All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


SourceForge.net Logo Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group