AkelPad Forum Index AkelPad
Support forum
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

AkelPad 4.5.6 Released

 
Post new topic   Reply to topic    AkelPad Forum Index -> Discussion (English)
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Instructor
Site Admin


Joined: 06 Jul 2006
Posts: 5162

PostPosted: Wed Mar 16, 2011 3:49 pm    Post subject: AkelPad 4.5.6 Released Reply with quote

Changed: recent files information is now stored in the "file*" key instead of "nm*", "cp*", "ps*". Update ContextMenu and RecentFiles plugins.
Changed: command with code 4501 is now 4140.
Changed: uses system message box for save file prompt, if possible.

Added: selection remembering in the recent files.
Added: button "No to all" is also available when using items from "Window" menu - "Close all" and "Close all but active" (PMDI/MDI).
Added: command 4206 - restore font size that was at the program start.

Fixed: restore the size of the main window, that was out of sight.
Fixed: caret placement after text deletion.


<<Download>>


Last edited by Instructor on Wed May 11, 2011 7:19 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
KDJ



Joined: 06 Mar 2010
Posts: 1259
Location: Poland

PostPosted: Sat Mar 19, 2011 11:34 pm    Post subject: Reply with quote

I noticed this error.
The text has more lines than will fit in the window. For example 40 lines.
Lines 1 through 35 are filled. Other lines from 36 to 40 are empty.
Set so that the last row 40 is visible at the bottom of the window.
Go to line 35 and delete it (Ctrl+Y).
Text in other lines is changed.
Row 34 is duplicated.
Row 7 is disappeared.
Before and after deleting line

Back to top
View user's profile Send private message
FeyFre



Joined: 07 Aug 2007
Posts: 2000
Location: Vinnitsa, Ukraine

PostPosted: Sat Mar 19, 2011 11:37 pm    Post subject: Reply with quote

KDJ
I think this is already fixed in recent testing version(I have reported similar bug on eve before 4.5.6 release). Try version from here http://akelpad.sourceforge.net/forum/viewtopic.php?p=12045#12045
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
KDJ



Joined: 06 Mar 2010
Posts: 1259
Location: Poland

PostPosted: Sat Mar 19, 2011 11:49 pm    Post subject: Reply with quote

FeyFre
In fact, the last test version works good.
Back to top
View user's profile Send private message
sum1



Joined: 07 Apr 2009
Posts: 15

PostPosted: Sat Apr 02, 2011 5:55 pm    Post subject: bug report Reply with quote

bug report

v4.5.6

I reassigned F4 to "FindNextUp" in Hotkeys plugin:
IDM_EDIT_FINDNEXTUP Command(4160) F4

But when I press F4, strangely it will do "FindNextDown".
Back to top
View user's profile Send private message
Instructor
Site Admin


Joined: 06 Jul 2006
Posts: 5162

PostPosted: Sun Apr 03, 2011 5:03 am    Post subject: Reply with quote

sum1
Worked correctly for me - searching to up.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
sum1



Joined: 07 Apr 2009
Posts: 15

PostPosted: Sun Apr 03, 2011 6:53 am    Post subject: Reply with quote

Today (after restarted) I could not reproduce it. Rolling Eyes
Back to top
View user's profile Send private message
sum1



Joined: 07 Apr 2009
Posts: 15

PostPosted: Sun Apr 03, 2011 7:38 am    Post subject: Reply with quote

Instructor
This can be reproduced once QSearch plugin is called.
Back to top
View user's profile Send private message
Instructor
Site Admin


Joined: 06 Jul 2006
Posts: 5162

PostPosted: Sun Apr 03, 2011 2:09 pm    Post subject: Reply with quote

sum1
Post message to the author of the plugin or give link to this thread:
http://akelpad.sourceforge.net/forum/viewtopic.php?t=288
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
sum1



Joined: 07 Apr 2009
Posts: 15

PostPosted: Mon Apr 11, 2011 10:55 am    Post subject: Reply with quote

Instructor
Another issue:

Open 2 tabs.
Then, for example, change something in this setting:
Settings... > Editor 2 > HyperLinks > Prefixes
Then activate the other tab and open Settings dialog again. You can not see the change there.

This can cause the changes in Settings to be lost in some cases.
Back to top
View user's profile Send private message
Instructor
Site Admin


Joined: 06 Jul 2006
Posts: 5162

PostPosted: Mon Apr 11, 2011 1:32 pm    Post subject: Reply with quote

sum1
Correct. Each tab has its own settings.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    AkelPad Forum Index -> Discussion (English) All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


SourceForge.net Logo Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group