AkelPad Forum Index AkelPad
Support forum
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

force new AkelPad instance in MDI mode

 
Post new topic   Reply to topic    AkelPad Forum Index -> Discussion (English)
View previous topic :: View next topic  
Author Message
FrizzleFry



Joined: 29 Apr 2009
Posts: 3

PostPosted: Wed Apr 29, 2009 8:34 pm    Post subject: force new AkelPad instance in MDI mode Reply with quote

Is there a way to force AkelPad to open a new instance when it is executed using MDI mode?
Back to top
View user's profile Send private message
Surveyor



Joined: 08 Feb 2008
Posts: 146
Location: British Columbia, Canada

PostPosted: Wed Apr 29, 2009 11:57 pm    Post subject: Reply with quote

FrizzleFry wrote:
Is there a way to force AkelPad to open a new instance when it is executed using MDI mode?

It isn't so much MDI mode, but the "Don't open a program twice" option (Options menu). If that option is unchecked, AkelPad should open a new instance from a shortcut, etc. rather than a new tab. The "New window" (File menu) will do the same thing.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Instructor
Site Admin


Joined: 06 Jul 2006
Posts: 5163

PostPosted: Thu Apr 30, 2009 12:19 pm    Post subject: Reply with quote

Or ForceNewInstance.js
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
FrizzleFry



Joined: 29 Apr 2009
Posts: 3

PostPosted: Thu Apr 30, 2009 5:30 pm    Post subject: Reply with quote

Surveyor wrote:
It isn't so much MDI mode, but the "Don't open a program twice" option (Options menu). If that option is unchecked, AkelPad should open a new instance from a shortcut, etc. rather than a new tab. The "New window" (File menu) will do the same thing.


Well that was simple Smile

I had noticed the "Don't open a program twice" option but it had not clicked that "a program" referred to AkelPad itself.

Is the ForceNewInstance.js script used with the script plugin?

I just started playing around with plugins and I had not investigated the script plugin yet... but I will check it out.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    AkelPad Forum Index -> Discussion (English) All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


SourceForge.net Logo Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group